5. maj 2016

Når der nu er bogudsalg..

MINE FINE FUND
Bogormen, den lokale brugtbogshandel, holdte deres årlige udsalg i denne uge (jeg tror i hvert fald det er årligt) og jeg kom derfra med en masse bøger! Jeg var derinde på den sidste udsalgsdag, lørdag d. 30 april og jeg fik alligevel 8 bøger! Samt 3 til min mor og 1 til min far - de ved dog ingenting, endnu. 

Udsalget lyder på at man får 50% på alt brugt, dvs. 99% af bøgerne, og 25% på alt nyt. Det gælder dog kun ved kontant eller kortbetaling og ikke tilgodesedler. 
Jeg kom af med i alt 117,5 kr. for 12 bøger! Det er ikke engang 10 kr pr. bog! 

De første bøger jeg fandt var en bunke børnebøger eller middle grades og jeg fandt frem til 4 som jeg måtte eje! De første 3 bøger i Nancy Drew: Girl Detective-serien af Carolyn Keene. Jeg har altid hørt en masse godt om Nancy Drew og til 3 kr stykket kunne jeg ikke efterlade dem. Jeg er også helt vild med deres covers som jeg nok kommer til at snakke en masse om hvis der en dag kommer en anmeldelse! Det er første gang jeg ser dem i en dansk butik! 

Jeg fandt også den første bog i A Series of Unfortunate Events af Lemony Snicket som på dansk hedder Den onde greve. De skulle være utrolig gode og jeg tænker at det er en ideel readathon bog. I værste fald har jeg en masse niecer som kunne få bogen hvis jeg ikke kan lide den og til 3kr er det da værd at prøve! 

Den næste bog er nok den jeg ser mest frem til! Den hedder Slide og er skrevet af Jill Hathaway. Jeg hørte om den på booktube for et par år tilbage men har hverken set eller hørt om den siden. Det er den første bog i en trilogi om en ung pige som folk tror har nakolepsi, men hun falder ikke i søvn, hun glider ind i en andens krop under disse episoder! Der er også det 'twist' at hendes veninde dør og alle tror det er selvmord, Vee, hovedpersonen, ved dog at det er mord fordi hun gled ind i morderens krop! Jeg kan næsten ikke vente! 

The Search for The Dice Man af Luke Rhinehart er en bog jeg ikke troede jeg ville finde. I februar købte jeg The Dice Man af samme forfatter og lærte at det var en serie eller duologi. Så da jeg faldt over denne her var jeg sikker på at den havde noget at gøre med The Dice Man og det viser sig at det er den officielle efterfølger - der er vist 3 bøger i serien ifølge goodreads. Serien, eller i hvert fald den første bog, handler om en mand som lader terninger tage alle hans valg. 

Hvor blev du af Bernadette af Maria Semple er en bog jeg længe har overvejet at købe. Den skulle være utrolig humoristisk med forskellige skrevne multimedier! Jeg har dog altid lagt den tilbage men i god stand til 20 kr synes jeg ikke jeg kunne lade være! 

Den sidste bog er både den dyreste og længste bog - dog kun til 25kr! Den hedder Historikeren og er skrevet af Elizabeth Kostova. Jeg er ikke helt sikker på hvad den handler om men der stod noget med Da Vinci mysteriet og en dagbog! 

GAVER
Jeg fik købt et eksemplar af Vand til elefanterne af Sara Gruen til min mor, samt de to små noveller/kortromaner af Jojo Moyes; Alene i paris og Honeymoon i Paris. Jeg faldt også over Far til fire - striberne som er perfekt til min far! Ikke at han har tænkt sig at læse den, men han har en forkærlighed for alt 'far til fire'. 

Det var så min boghøst for nu! 

2 kommentarer:

  1. Du kan virkelig godt glæde dig til "Slide"! Jeg blev meget positivt overrasket over den; og den er super god underholdning :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er jeg glad for at høre Simone! Jeg faldt tilfældigvis over efterfølgeren på biblioteket igår så jeg er kampklar! Jeg håber jeg bliver lige så begejstret for "Slide" som du er :)

      Slet